Levensstijl

“Ben ik wel op tijd? Ik moet nog zoveel doen!”  De westerse gestreste maatschappij vormt een voortdurende bedreiging voor onze energiebalans.

Een ongezonde leefstijl uit zich dikwijls in het onregelmatig eten van verkeerd voedsel. Ook hebben aanhoudende negatieve denkbeelden en gevoelens van woede, verdriet, angst, piekeren en zorgen ook een balansverstorende werking op onze levensenergie.

De gemoedstoestand heeft doorgaans direct invloed op de levensstijl
(verkeerde voeding, alcohol, genotsmiddelen en medicijngebruik).


De deskundigen van Paramedisch Centrum Breda kunnen u passend advies geven over het verbeteren van uw levensstijl. Het toverwoord daarbij is balans. Balans in ontspanning en activiteit, balans in emoties en balans in voedingsgewoonten.

Vermoeidheid en stress

Door de manier waarop wij leven is het lichaam constant in een stressmodus. We willen, moeten en doen veel te veel. Het lichaam kan het niet meer bijbenen. Mensen weten ook niet meer wat ontspanning is en hoe ze daar mee om moeten gaan. De norm van stress en overbelasten is zodanig verlegd dat het zelfs normaal wordt!

Mindfullness

Bij Paramedisch Centrum Breda werken we met een unieke formule. In combinatie met een cursus Mindfullness kan acupunctuur bij stress zeer goed werken.

De cursus Mindfullness wordt gegeven door Marjon Vlaming.

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over onze praktijk of wenst u een consult met een specialist?
 > maak een afspraak

Vergoedingen

Heeft u vragen over uw vergoedingen voor 2016 en de diensten die we kunnen leveren ?

> bekijk de details