Voedingsadvies

Je bent wat je eet! Eten is meer dan je maag vullen. Het is het voeden van je lichaam. Voeding is een belangrijk element in het proces naar verbetering van klachten, een soort medicijn dus. Mensen onderschatten vaak de invloed van voeding op het lichaam en weten niet meer wat gezond eten is.

Voedsel is belangrijk als brandstof, voor het behoud van de weerstand en onderhoud van het lichaam. Bij een groot deel van de westerse klachten ligt voeding aan de basis van het probleem. Bij verkeerd gebruik van voedingsmiddelen kan het lichaam namelijk serieus verstoord raken met ziekte als gevolg.

Voedingspatroon weer in balans

Enkele klachten die veroorzaakt worden door verkeerde voeding zijn: migraine, allergie, eczeem, darm- en maagklachten, vermoeidheids-klachten, diabetes type 2, te hoog cholesterol, vaatproblemen, overgewicht.

Deze klachten zijn vaak met het juiste voedingsadvies op te lossen! 

Paramedisch Centrum Breda heeft alles in huis om uw voedingspatroon weer in balans te brengen. In het geval van overgewicht kunt u van een fysiotherapeut begeleiding krijgen op het gebied van leefstijl en bewegen voor een optimaal resultaat.

Dolf Chin See Chong geeft trainingen en cursussen door heel Europa over medische voedingsleer. Download hier het boek dat hij geschreven heeft hierover.

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over onze praktijk of wenst u een consult met een specialist?
 > maak een afspraak

Vergoedingen

Heeft u vragen over uw vergoedingen voor 2016 en de diensten die we kunnen leveren ?

> bekijk de details