Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een speciale toepassing van de klassieke Chinese geneeskunst. Het is een niet-chirurgische methode om fijne lijntjes en zachte rimpels te doen verminderen. De behandeling verbetert de spierelasticiteit, verhoogt de bloedcirculatie en stimuleert de productie van collageenbindweefsel.

Sporen van verdriet, wanhoop en ziekte vormen gedurende het leven laagje voor laagje een masker. Blokkades in de levensenergie hebben invloed op de gezichtspieren die onze mimiek, dus onze gezichtsuitdrukking bepalen. Het is wat gezien wordt, maar wat ook ons zicht op de wereld bepaalt, waardoor onze nieuwe ervaringen negatief gekleurd worden.

Cosmetische acupunctuur laat de eigen stralende schoonheid weer ontwaken door laagje voor laagje dit masker te laten verdwijnen. In het gezicht en hals zijn veel acupunctuurpunten die invloed hebben op psychosomatische klachten en de energiebalans.

Door het plaatsen van naalden verdwijnt laagje voor laagje het masker dat de stralende schoonheid bedekt waardoor een verjongingseffect bereikt wordt. De gezichtsuitdrukking wordt ontspannen en het energieniveau gaat omhoog. De stemming verbetert en het zicht op de eigen mogelijkheden en toekomstvisie verruimt zich doordat oude vastzittende blokkades worden opgeheven.

De huid verjongt zich, wordt beter doorbloed en rimpels vervagen!

De behandeling

Om een verjongingsproces op gang te brengen kan al na minimaal 9 behandelingen een verjongingseffect optreden. De behandeling bestaat uit een ontspannende gezichtsmassage, een gezichtsmasker en klassieke acupunctuur.

De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Aangezien cosmetische acupunctuur geen medische ingreep is valt deze ook niet onder de aanvullende verzekering!

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over onze praktijk of wenst u een consult met een specialist?
 > maak een afspraak

Vergoedingen

Heeft u vragen over uw vergoedingen voor 2016 en de diensten die we kunnen leveren ?

> bekijk de details