Diëtiek

Dieet betekent “the way of life”. Zo hadden de oude grieken dat ook bedoeld. Eten is meer dan je maag vullen. Het is het voeden van je lichaam.

Alles wat je eet ben je zelf. Het lichaam regeneert doorlopend. De persoon die je nu bent die was je 7 jaar geleden niet. Elke cel in het lichaam is ondertussen afgestorven en nieuwe zijn er in de plaats voor gekomen. Daarom is het belangrijk dat je weet dat het voedsel dat je eet ook uiteindelijk in het lichaam terecht komt en daar de oude cellen moet vervangen.

Voedsel

Voedsel is belangrijk voor de brandstof, weerstand en onderhoud van het lichaam. Bij verkeerd gebruik van voedingsmiddelen kan het lichaam serieus verstoort raken met een ziekte als gevolg. Ook bij veel ziektes speelt voeding een belangrijke rol. Je kunt veel westerse ziektes positief beïnvloeden door het voedings patroon aan te passen.

Genezen gaat samen met het aanpassen van je leef en eetpatroon. De acupunctuur speelt hier op in. In combinatie met de juiste levens en voedingsadviezen kan de ziekte sneller bestreden worden.

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over onze praktijk of wenst u een consult met een specialist?
 > maak een afspraak

Kennis maken

Graag willen wij ons aan u voorstellen met onze experties zodat u weet met wie u gaat werken. 

 > kennis maken