Sportacupunctuur

Dolf Chin See Chong heeft jarenlange ervaring in het behandelen van (top)sporters. Niet alleen de voetballers van NAC maar ook professionele wielrenners, hardlopers en andere atleten. Een blessure bij een sporter is anders dan een normale blessure.

Bij een sporter heb je te maken met een verhoogde belasting, een aangepast metabolisme en ook andere mentale oorzaken die de blessure kunnen beïnvloeden. Ook voeding speelt een belangrijke rol.

Het verschil met sportacupunctuur en fysiotherapie is dat de sportacupunctuur verder kijkt dan alleen de klacht. Soms kan de oorzaak van een klacht totaal ergens anders liggen dan de klacht zelf. Een goed onderzoek is daardoor belangrijk.

Voortgang

Tijdens een traject wordt de sporter begeleid. Er wordt advies gegeven over trainingsschema’s en revalidatie programma. Ook is het mogelijk om in combinatie met de acupunctuur te revalideren met een sportfysiotherapeut. Op het Erasmusplein hebben we een oefenzaal met alle mogelijke apparatuur voor een optimaal revalidatieprogramma.

Voeding
Voeding speelt een belangrijke rol. Laat je goed adviseren hoe je het beste om kan gaan met je voeding tijdens training, wedstrijd of revalidatie.

Echografie
Bij ons is het mogelijk om de sportblessure nog beter te diagnosticeren door middel van een echo. Lees meer  >>

Voorbeelden
Alle soorten spier-, pees- en gewrichtsblessures maar ook liesklachten, buikproblemen, spijsverteringsklachten en mentale problemen.

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over onze praktijk of wenst u een consult met een specialist?
 > maak een afspraak

Vergoedingen

Heeft u vragen over uw vergoedingen voor 2016 en de diensten die we kunnen leveren ?

> bekijk de details