Sportfysiotherapie

Paramedisch Centrum Breda heeft verschillende fysiotherapeuten die zijn gespecialiseerd in het behandelen van sporters. Zij kunnen een belangrijke rol spelen bij de preventie, voorlichting en advies voor u als sporter.

Sportfysiotherapie is hoofdzakelijk bedoeld voor cliënten die een blessure op hebben gelopen tijdens het sporten of voor hen die niet in staat zijn hun sport te hervatten. Onze sportfysiotherapeut, Karien Mous begrijpt wat er tijdens het sporten kan gebeuren en analyseert hoe u geblesseerd bent geraakt.

De aanpak

Na de eerste kennismaking wordt samen met u een behandelplan opgesteld dat afgestemd is op uw mogelijkheden en de sport die u beoefend en eventueel weer wil gaan beoefenen.

Het behandelplan zal met u geëvalueerd worden om uw herstel zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het behandelplan kan bijvoorbeeld bestaan uit actieve oefentherapie, taping of brace ter ondersteuning, advies en manuele technieken als massage en mobilisaties.

Onze sportfysiotherapeuten trainen u (sport)specifiek en doelmatig zodat u kunt herstellen tot op uw gebruikelijke niveau of zelfs daarboven. Wij zorgen ervoor dat u op een verantwoorde wijze snel weer kunt sporten.

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over onze praktijk of wenst u een consult met een specialist?
 > maak een afspraak

Vergoedingen

Heeft u vragen over uw vergoedingen voor 2016 en de diensten die we kunnen leveren ?

> bekijk de details