Acupunctuur prikt je gezondSamen met het team van PMC Breda

Mian Xiang
The art of Chinese Face Reading


In het Chinees is “Mian” het gezicht, terwijl “Xiang” naar de uitstraling verwijst. Samen staat het bekend als The art of Chinese Face Reading. Mian Xiang is bijna 3000 jaar geleden ontstaan in China, als onderdeel van de Chinese geneeskunde. Oorspronkelijk werd deze medische kunst beoefend door Taoïstische monniken. Mian Xian werd gebruikt als een diagnostisch instrument om een ziekte of een inherente gevoeligheid voor bepaalde fysieke, emotionele of mentale toestand te bepalen.

Elk gezicht vertelt een verhaal
Jouw talenten en uitdagingen houden verband met de grootte, de vorm en de plaatsing van elk van je gezichtskenmerken. In de loop van de tijd ontwikkel je lijnen, rimpels, verkleuringen en (moeder)vlekken op je gezicht.

Door deze te ontcijferen kunnen we onder andere je karakter, gezondheid, sterke en zwakke punten, vaardigheden, passies, sociale status en levensduur bepalen.

De Chinese Face Reading maakt ook gebruik van de kennis van de Chinese geneeskunst. We leggen verbanden volgens de 5 elementen en deze relateren we aan je persoonlijkheidstype.

Face Reading geeft je meer duidelijkheid over jouw totale welbevinden. Het gezicht kan indicaties geven over zwakke of zieke organen waardoor signalen al kunnen worden opgemerkt voordat testen uitwijzen dat er iets mis is. Het is ook een praktisch en interessant hulpmiddel om te zien hoe je in het leven staat. Wat is je psychologische en mentale staat van welbevinden? Zo krijg je een beter beeld over jouw kwaliteiten als bijvoorbeeld partner of werkgever.


Ons gezicht is een blueprint van ons innerlijke 
Het gezicht is veranderlijk en het leven heeft een enorm effect op ons gezicht. Zo zien we aan ons gezicht wat we hebben beleefd, zowel innerlijk als uiterlijk door onze gezichtsuitdrukking. 

We kunnen leren van onze gezichtskenmerken en onze rimpels omarmen en accepteren. Veel rimpels en lijnen zijn tekenen van prachtige, levendige emoties. Daar mogen we best trots op zijn. 

Face Reading geeft jou een duidelijker beeld van “wie ben ik?”. Leef je in volle overtuiging jouw talenten en mogelijkheden? Bewandel jij “je gouden pad”? Mian Xiang kan je helpen bij je persoonlijke zoektocht naar “jezelf”.

Over mezelf - Mieke Fraussen
Ik ben eigenlijk per toeval op Mian Xiang gestoten. Als jonge student grafisch ontwerper bestudeerde ik ‘Het belang van een fysiek aantrekkelijk model in de reclame.’. Hier kreeg ik inzicht over de psychologische aspecten.
Later ging ik me meer verdiepen in de gezondheidsaspecten van het gezicht. Ik wilde meer weten over een persoon door naar zijn of haar gezicht te kijken. Als Shiatsu therapeut kwam ik voor het eerst in contact met Miang Xiang. Als acupuncturist ging ik de verbanden leggen met de vijf elementen. Ik was zowel geamuseerd als geïntrigeerd. 
Jaren van zelfstudie hebben me uiteindelijk bij Lillian Bridges gebracht. Deze fascinerende docente heeft Mian Xiang via haar Chinese grootmoeder geleerd. Door haar manier van lesgeven vielen voor mij alle puzzelstukjes in mekaar.

Ben je nieuwsgierig?
Ik bied de Chinese Face Reading aan in verschillende vormen:

• Via mail kun je een snelle lezing bekomen aan de hand van een foto.
• Via een persoonlijk gesprek of via Skype (beeldbellen)  
• Via een workshop 

Voor meer informatie kun je contact op nemen via miekefraussen@telenet.be
Leuke blog met interssante weetjes: https://san-t.blog/facereading

Afspraak maken


Fysiotherapie,  osteopathie of acupunctuur kun je online reserveren. Voor persoonlijk contact en andere disciplines bel ons op het nummer 076 - 5611573.

ma  08.30 - 12.30 uur
di08.30 - 12.30 uur
wo08.30 - 12.30 uur
do08.30 - 12.30 uur
vrij  08.30 - 12.30 uur

Locaties in Breda


PMC Breda | Ginneken
Paulusstraat 2   076 - 5611573

PMC Breda | Blauwe kei
Erasmusplein 4   076 - 5600058

PMC Breda | Heuvel
Kronenburgwerf 23A   076 - 5611573

PMC Breda | Haagse Beemden
Helmkruid 8   076 - 5413999

Contact via e-mail


Wil je per e-mail een afspraak maken of teruggebeld worden? Stuur ons een mail via info@pmcbreda.nl en we nemen direct contact met jou op.

Volg ons


Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.
PMC Breda  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |   Actilus webdesign